Харків повністю знеструмлений через ракетну атаку рф

Харків повністю знеструмлений через ракетну атаку рф

Укрінформ
Через ракетну атаку з боку військ рф Харків залишився повністю без світла.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Суспільному речник "Харківобленерго" Володимир Скічко.

"Увесь Харків нині без світла", – йдеться у повідомленні.

За словами Скічка, по області світло почало частково з'являтися у Лозівській, Нововодолазькій та Первомайській громадах.

Читайте також: У Харкові після нічної атаки не працює метро і наземний електротранспорт

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив у Телеграмі, що внаслідок 11 ворожих ракетних ударів  місто залишилося без світла, води та тепла, критичні об'єкти заживлюють від генераторів, в т. ч. магазини, аптеки та АЗС, для містян працюють пункти видачі гарячого харчування.

«Енергетики та комунальні служби працюють над відновленням електропостачання. Ми вважаємо, що ситуація – складна, але спільними зусиллями нам вдасться у більш-менш стислий термін дати світло. Працюємо над відновленням тепла, водопостачання припинене, але у всіх районах будуть виставлені водовозки», – наголосив очільник міста.

Терехов повідомив, що постраждалих харків’ян через ракетну атаку немає, але двоє мешканців області перебувають у лікарні.

Як повідомлялося, вночі 9 березня росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні. Зокрема, у Харківській області зафіксовано близько 15 ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури. Також росіяни влучили у житловий приватний будинок на території області. Є інформація про двох постраждалих. Унаслідок обстрілу почалася затримка потягів та повністю зупинився електротранспорт у Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-