У Запоріжжі триває пошук людей під завалами будинку

У Запоріжжі триває пошук людей під завалами будинку

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі на місці ракетного удару рф триває пошук людей під завалами багатоповерхового будинку. Бійці ДСНС встановили освітлювальні вежі.

Про це в Телеграмі повідомляє ГУ ДСНС у Запорізькій області, передає Укрінформ.

"Станом на 21:00 на місці ракетного удару по житловому будинку в м. Запоріжжя продовжуються роботи з пошуку людей під завалами та демонтажу небезпечних елементів будинку. Для освітлення місця проведення аварійно-рятувальних робіт співробітниками ДСНС додатково встановлено 2 освітлювальних вежі", - йдеться у дописі.

Комунальні служби вивезли понад 90 тонн будівельних уламків. Психологи ДСНС на місті події надали допомогу 74 мешканцям будинку та родичам постраждалих.

Читайте також: На звірячий обстріл росіянами Запоріжжя буде відповідь - Зеленський

Залучені рятувальники Мобільно-рятувального центру м. Київ, підрозділи ДСНС Запорізької області, співробітники Національної поліції, комунальні служби, медики та волонтери.

Загалом до робіт залучено 198 співробітників різних служб та 52 одиниці техніки, з них від ДСНС – 126 рятувальників, 30 одиниць техніки та 2 кінологічні розрахунки.

Читайте також: Ракетний удар по Запоріжжю: під завалами продовжують шукати людей

Як повідомлялось, вночі 2 березня війська рф завдали ракетного удару по житловому будинку міста Запоріжжя.

Врятовано 11 осіб. З-під завалів зруйнованих будівельних конструкцій деблокували 2 загиблих, 7 людей перебувають в лікарні, ще 10 вважаються безвісти зниклими.

Фото: ДСНС, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-