У Вінниці вийшли на маршрут 10 польських тролейбусів Solaris

У Вінниці вийшли на маршрут 10 польських тролейбусів Solaris

Відео
Укрінформ
У Вінниці 2 березня вийшли на маршрут 10 польських тролейбусів Solaris Trollino.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у департаменті в справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Сьогодні у Вінниці вийшли на маршрут 10 тролейбусів Solaris Trollino, які місто закупило у Польщі. Це перша партія машин, які мають замінити на маршрутах старі тролейбуси ЗіУ», - повідомили у відомстві.

Загалом парк тролейбусів у Вінниці поповниться двадцятьма тролейбусами марки Solaris. Цей транспорт виготовлений 2011 року, вже був у використанні, але його технічні характеристики значно кращі, ніж у старих радянських ЗіУ, які досі курсують вулицями міста.

Польські тролейбуси вже пройшли належні сертифікацію та підготовку до експлуатації. Віднині вінничан та гостей міста перевозитимуть 12 енергоощадних тролейбусів з низькою підлогою, вони розраховані на 110 пасажирів.

Читайте також: Вінниччина отримала від фонду UNOPS шістнадцять генераторів

Усі тролейбуси вже обладнали валідаторами для безготівкової оплати проїзду.

Як повідомлялося, у 2021 році КП «Вінницька транспортна компанія», найбільший пасажироперевізник міста, придбало 10 автобусів Otokar турецького виробництва, які працюють на газу. Також на підприємстві з 2019 року виготовили 12 тролейбусів VinLine, 7 з них мають опцію автономного ходу на 20 км.

Фото з сайту vinnitsa.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-