Суд арештував подружжя, яке обвинувачують у катуванні трьох дітей

Суд арештував подружжя, яке обвинувачують у катуванні трьох дітей

Укрінформ
Суд арештував подружжя, яке правоохоронці обвинувачують у катуванні трьох дітей.

Про це інформує пресслужба Київської обласної прокуратури.

“За клопотанням ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави мешканці Київщини та її співмешканцю”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подружжя підозрюється у низці злочинів, вчинених стосовно трьох дітей віком 3, 5 та 11 років. Зокрема, йдеться про домашнє насильство, катування, погрозу вбивством, зґвалтування, сексуальне насильство та вчинення розпусних дій.

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині правоохоронці повідомили про підозру жінці та її співмешканцю, які тривалий час знущалися з трьох дітей віком 3, 5 та 11 років.

За даними слідства, співмешканці зловживали алкоголем та влаштовували сварки, які часто переростали в бійку на очах у дітей.

Читайте також: Катували і ґвалтували дітей: на Київщині олосили підозру подружжю

Малечу часто карали, ставили біля стіни на коліна з піднятими руками. Аби сусіди не чули плач дітей, жінка закривала їм рот ганчіркою та погрожувала вбивством.

Крім того, мати демонструвала дітям свої статеві органи і вчиняла сексуальне насильство над ними. Дітей, яких не забезпечували їжею, підозрювані змушували їсти фекалії.

Дітей вилучили з родини, вони перебувають під опікою патронатної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-