Катували і ґвалтували дітей: на Київщині оголосили підозру подружжю

Катували і ґвалтували дітей: на Київщині оголосили підозру подружжю

Укрінформ
На Київщині правоохоронці повідомили про підозру жінці та її співмешканцю, які тривалий час знущалися з трьох дітей віком 3, 5 та 11 років.

Як передає Укрінформ, про Київська обласна прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомили про підозру жінці та її співмешканцю за фактами домашнього насильства, катування, погрози вбивством, зґвалтування, сексуального насильства, вчинення розпусних дій та злісного невиконання обов’язків по догляду за дітьми (ст. 126-1, ч. 2 ст. 127, ч. 1 ст. 129, ч. 3 ст. 149, ч. 4, 5 ст. 152, ч. 5 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ст. 166 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, співмешканці зловживали алкоголем та влаштовували сварки, які часто переростали в бійку на очах у дітей.

Малечу часто карали, ставили біля стіни на коліна з піднятими руками. Аби сусіди не чули плач дітей, жінка закривала їм рот ганчіркою та погрожувала вбивством.

Крім того, мати демонструвала дітям свої статеві органи і вчиняла сексуальне насильство над ними. Дітей, яких не забезпечували їжею, підозрювані змушували їсти фекалії.

Читайте також: У Миколаєві вихователів дитсадка звинувачують у насильстві над дитиною

До суду скеровані клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Дітей вилучили з родини, вони перебувають під опікою патронатної служби.

Як повідомляв Укрінформ, виховательці, яку підозрюють у катуванні дітей у дитячому будинку у Київській області, обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-