У Миколаєві вихователів дитсадка звинувачують у насильстві над дитиною

У Миколаєві вихователів дитсадка звинувачують у насильстві над дитиною

Укрінформ
У Миколаєві поліцейські розпочали розслідування за фактом фізичного насильства стосовно дитини з боку співробітників приватного дитсадка.

Про це повідомила поліція Миколаївської області у Телеграмі, передає Укрінформ.

«22 лютого до Миколаївського районного управління поліції звернувся 36-річний чоловік із заявою про те, що вихователі приватного виховного закладу вчинили неправомірні дії фізичного характеру відносно його малолітнього сина», - йдеться в повідомленні.

Також, за словами заявника, адміністрація закладу без дозволу батьків опублікувала допис із фотографією його сина у соціальній мережі.

Читайте також: Катування дітей у столичному дитсадку: чотирьох виховательок взяли під варту

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 182 Кримінального кодексу «порушення недоторканності приватного життя». Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Тривають першочергові слідчі дії для встановлення всіх обставин події, у тому числі щодо можливого фізичного насильства до дитини з боку співробітників закладу.

Після проведення всіх заходів вирішуватиметься питання щодо додаткової правової кваліфікації події, зазначили в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-