На Львівській митниці викрили оборудку більш як на 1 мільйон

На Львівській митниці викрили оборудку більш як на 1 мільйон

Фото
Укрінформ
На Львівській митниці правоохоронці викрили оборудку із незаконного ввезення товарів, яка призвела до збитків державі на понад 1 мільйон гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДБР.

“Працівники ДБР повідомили про підозру державному інспектору митного поста “Яворів” Львівської митниці, яка допомогла уникнути комерсантам сплати обов’язкових платежів до бюджету на понад 1 мільйон гривень”, - ідеться у повідомленні.

Вона пропустила на територію України вантажівку, в якій були побутова техніка, шкіряні вироби, котли опалення, брендовий одяг і дитячі іграшки.

Інспектор приховала справжній вміст вантажу та оформила автомобіль як порожній. Через це до держбюджету не надійшло понад 1,1 млн грн митних платежів.

Читайте також: ДБР оголосило підозру половині інспекторів Житомирської митниці, які працювали на зміні

Інспектору повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні (ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України). Передбачене статтями покарання – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому ДБР викрило головного господарника Київської митниці на розкраданні смартфонів, будівельних та побутових товарів на понад 40 млн грн.

Фото: Держбюро розслідувань

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-