Вінниця відправила бійцям Нацгвардії 9 тисяч хімічних грілок

Вінниця відправила бійцям Нацгвардії 9 тисяч хімічних грілок

Укрінформ
Вінниця відправила 9 тисяч хімічних грілок бійцям 14-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії. На черзі — стоматкабінет на колесах.

Як передає Укрінформ, про це написав в Телеграмі міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

Зазначається, що такі грілки можна вставляти у взуття, в кишені одягу, класти у спальник – вони можуть захистити від холоду впродовж 20 годин.

“Якщо ти на передовій, де не можеш розпалити багаття, адже ризикуєш виявити позиції, – вони незамінні”, – розповідають нацгвардійці.

Зараз хлопці виконують бойові завдання на східному напрямку.

Окрім того, вінничани вже зробили для військових стоматкабінет на колесах. Скоро тут лікуватимуть військових, які служать на передовій.

Читайте також: За зібрані через UNITED24 кошти придбали три «швидкі» та майже 100 000 хімічних грілок

“Реалізували проєкт спільно з меценатами. Ми надали спеціалізоване авто медичної допомоги. Встановили генератор аварійного живлення. А оснащення взяли на себе вінницькі підприємці. У фургоні є все необхідне: від рентген-апарату і стоматустановки преміум-сегменту до інструментарію та розхідних матеріалів. Лікарі-добровольці вже готові вирушати у рейс. Як планується, бригади працюватимуть вахтовим методом”, - уточнив в Телеграмі Моргунов.

За його словами, після Перемоги стоматкабінет виїжджатиме у віддалені райони громади, щоб зробити якісну допомогу ще більш доступною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-