Енергетикам Харківщини передали 162 тонни обладнання для ремонту

Енергетикам Харківщини передали 162 тонни обладнання для ремонту

Фото
Укрінформ
Енергетики Харківської області отримали понад 162 тонни обладнання для відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури.

Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу міністерства.

Зазначається, що учора, 20 лютого, під час робочої поїздки на Харківщину міністр енергетики України Герман Галущенко передав для потреб енергетиків черговий вантаж обладнання вагою понад 15 тонн. Загалом за координації Міненерго енергетикам Харківщини було передано понад 162 тонни обладнання, яке надали міжнародні партнери.

Енергетикам Харківщини передали обладнання для відновлювальних робіт /Фото: Міненерго

«Енергетичні об’єкти Харківської області постійно зазнають обстрілів російськими варварами. Енергетики регіону роблять усе від них залежне для якнайшвидшого відновлення електропостачання споживачам. Передане обладнання підсилить наш енергетичний фронт і допоможе оперативніше повертати світло і тепло в домівки наших громадян», - зазначив міністр.

Читайте також: На Харківщині збільшать виробництво електроенергії – Галущенко

Галущенко уточнив, що гуманітарний вантаж, який передали енергетикам Харківщини, включає генератори, трансформатори, опорні ізолятори та інше устаткування.

Як повідомлялося, 10 лютого росіяни завдали чергового удару по об'єктах енергетичної інфраструктури Харкова. Наразі енергетики області працюють у цілодобовому режимі, аби відремонтувати об’єкти, що підлягають відновленню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-