Донеччина: з-під обстрілів у Великій Новосілці евакуювали всіх дітей

Донеччина: з-під обстрілів у Великій Новосілці евакуювали всіх дітей

Укрінформ
Поліцейські екіпажі “Білі Янголи” евакуювали із селища Велика Новосілка Донецької області всі родини з дітьми.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Нацполіції, передає Укрінформ.

“Білі Янголи евакуювали з Великої Новосілки всі родини з дітьми”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, одна сім’я, в якій виховується 3 дітей, довго не наважувалась на евакуацію. Зазначається, що мати, батько, двоє хлопчиків і дівчинка облаштували свій побут в одному з “пунктів незламності” та не хотіли виїжджати з рідного селища.

“Двоє братів і сестра востаннє гуляли по селищу влітку. Через постійні обстріли діти боялись не тільки виходити з укриття, але й виїжджати з населеного пункту. Правоохоронці постійно навідувались до родини та вмовляли на евакуацію. Врешті “Білим Янголам” вдалося вивезти багатодітну сім’ю у більш безпечне місце”, - поінформували у поліції.

Тож поліція вивезла родину разом із собакою до нової тимчасової домівки, де дорослі та діти зможуть перепочити та відновити сили. Надалі правоохоронці проводитимуть профілактичну роботу із сім’єю щодо їх подальшої евакуації за межі області.

Читайте також: У Бахмуті з 70 тисяч мешканців залишається близько 5 000 – Череватий

Як повідомляв Укрінформ, Велика Новосілка на заході Донецької області від початку повномасштабного вторгнення стримує просування російських військ у напрямку Запоріжжя та Дніпра. Нині поряд з населеним пунктом тривають активні бойові дії, в деяких частинах селища відстань до безпосередньої зони зіткнення не більше 1,5 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-