На Львівщині через негоду понад 100 населених пунктів залишилися без світла

На Львівщині через негоду понад 100 населених пунктів залишилися без світла

Укрінформ
У Львівській області в суботу, 18 лютого, через пориви сильного вітру зафіксовані аварійні відключення електроенергії, без світла залишилося 104 населених пункти.

Про це у Фейсбуці повідомило «Львівобленерго», передає Укрінформ. 

«Сьогодні на Львівщині не впроваджені графіки аварійних чи погодинних відключень, однак зафіксовані знеструмлення внаслідок сильних поривів вітру. Через вітер гілки дерев з-за меж охоронних зон ліній потрапляють на дроти та спричиняють пошкодження мереж та знеструмлення», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Новій Зеландії десятки тисяч людей залишилися без світла через циклон «Габріель»

Наразі через негоду знеструмлені 67 населених пунктів повністю та 37 частково у різних районах області, зокрема Центральному РЕМ (Пустомитівська, Перемишлянська, Жидачівська частина); Західному РЕМ (Городоцька, Жовківська, Яворівська, Мостиська част.); Східному РЕМ (Золочівська част.); Карпатському РЕМ (Турківська част.) та Південному РЕМ (Сколівська част.).

Відновлюють електропостачання 22 бригади Львівобленерго у складі 94 працівників, задіяли 33 одиниці техніки.  

Енергетики закликають мешканців не наближатися до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менш ніж вісім метрів, адже в іншому випадку можна отримати смертельний удар електрострумом.

Читайте також: Рятувальники попередили про негоду в Карпатах

Як повідомляв Укрінформ, рятувальники попередили про негоду в Карпатах - очікується сильний вітер, мороз та лавинна небезпека.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-