У Харкові покращується стан поранених унаслідок ракетного удару

У Харкові покращується стан поранених унаслідок ракетного удару

Укрінформ
У Харкові стан восьми працівників об’єкта критичної інфраструктури, поранених під час ракетного удару 10 лютого, покращується.

Про це повідомила пресслужба Харківської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«Внаслідок ракетного удару по об’єкту критичної інфраструктури 10 лютого поранень зазнали 8 працівників, їх госпіталізували з уламковими ушкодженнями кінцівок. Шестеро потерпілих перебували у стані середньої тяжкості. Нині пацієнти йдуть на поправку, повідомив головний лікар медзакладу. Ще двоє перебували у важкому стані, наразі їх життю також нічого не загрожує», - поінформували в обласній адміністрації. 

Один із поранених – Михайло Бова. Чоловік зазнав ушкодження ноги. Йому продовжують надавати допомогу у хірургічному відділенні. Після лікування у стаціонарі на Михайла чекатиме реабілітація.

Читайте також: Загарбники знову обстріляли Харків ракетами С-300

«В той день ми, як завжди, прийшли на роботу. Перевіряли роботу обладнання, в цей момент прилетіла ракета. Я пам’ятаю яскравий спалах, мене відкинуло на металеві конструкції. Після цього прийшов до тями вже в лікарні. Дякуючи лікарям, потроху одужую», - зазначив чоловік.

Як повідомлялося, по об'єктах критичної інфраструктури Харкова війська рф 10 лютого завдали ракетних ударів. Постраждали 8 осіб, які опинилися під завалами, їх дістали рятувальники ДСНС. Двоє поранених перебували в тяжкому стані. 

Фото: kharkivoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-