Укренерго заявляє про покращення ситуації на Одещині

Укренерго заявляє про покращення ситуації на Одещині

Укрінформ
Фахівцям НЕК «Укренерго» вдалося подати додатковий обсяг електроенергії на Одещину, тому ситуація там покращується.

Як передає Укрінформ, про це компанія повідомляє у Телеграмі.

«Продовжуємо ліквідувати наслідки масштабної аварії у високовольтній мережі на Одещині. Ситуація покращується. Ремонтним бригадам Укренерго вдалося подати додатковий обсяг електроенергії у регіон. Це покращить енергоживлення міста Одеси та Одеського району. Обленерго до кінця доби розподілить додаткову потужність між споживачами, відповідно, це дасть можливість скоротити тривалість обмежень. Графіки обмежень зберігатимуться і будуть діяти відповідно до розрахованого ліміту споживання області», – йдеться у повідомленні.

У компанії нагадали, що всі ключові підстанції, які живлять Одесу та область, раніше зазнали масштабних та складних пошкоджень від ракетних та дронових атак ворога.

Читайте також: Одеські бювети підключать до генераторів

«росіяни свідомо обирають енергетичні об'єкти на Одещині ціллю терористичних нападів. Ми якнайшвидше відновлюємо обладнання та знаходимо резервні схеми живлення, щоб у найкоротші терміни відновити електропостачання. Але, на жаль, таке обладнання після завданих пошкоджень, а також резервні схеми живлення мають знижену надійність. Тому ми продовжуємо відновлювати наші об’єкти, щоб повернути не лише електроенергію, а й підвищити надійність живлення Одещини», – додали в Укренерго.

Як повідомлялося, 4 лютого на одному з об'єктів Укренерго сталася масштабна аварія. Через це в регіоні суттєві обмеження енергоживлення. Над ліквідацією аварії на Одещині працювало 7 бригад Укренерго та бригада обленерго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-