ЗСУ готові до спроб росії повторно наступати на Харків - Синєгубов

ЗСУ готові до спроб росії повторно наступати на Харків - Синєгубов

Укрінформ
На Харківщині російська армія посилює військову присутність по лінії фронту, яка проходить у Куп’янському районі, постійно намагається атакувати, але із втратами відходить. 

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу. 

«Власне, по Куп’янському напрямку в нас проходить лінія фронту, і ворог постійно там намагається атакувати, однак зазнає втрат і відступає на раніше зайняті позиції. Дійсно, ми чуємо інформацію про спроби повторного наступу на місто Харків, на населені пункти Харківської області. Ми до цього готові», - сказав Синєгубов.

Він зауважив, що ворог посилює свою військову присутність на лінії фронту. 

Читайте також: На Харківщині внаслідок артобстрілу загинула жінка, поранена 16-річна дівчина

«Це по Куп’янському напрямку, по Дворічанському - в напрямку Кремінної, але це станом на зараз, щоб не допустити нашого просування. Там ідуть певні маневри, і ми не виключаємо спроби контрнаступу з боку ворога. Наші ЗСУ до цього підготовлені», - зазначив начальник ОВА. 

Як повідомлялося, секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов у інтерв’ю Reuters заявив, що кремль може завдати нового удару по північно-східній частині Харківської або південній частині Запорізької областей

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-