Полтавщина отримала 45 станцій Starlink від Польщі - встановлять у «пунктах незламності»

Полтавщина отримала 45 станцій Starlink від Польщі - встановлять у «пунктах незламності»

Фото
Укрінформ
Сьогодні 45 станцій супутникового зв’язку Starlink від польських партнерів передадуть у "пункти незламності" Полтавщини для забезпечення безперебійним доступом до інтернету.

Як передає Укрінформ, про це начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін повідомив у Телеграмі.

«Сьогодні область отримала 45 станцій супутникового зв’язку Starlink від польських партнерів і благодійної організації «+380». Їх передадуть у "пункти незламності" для забезпечення безперебійним доступом до інтернету. По всій країні продовжують цілодобово працювати "пункти незламності". Наразі на Полтавщині їх розгорнули 403», - розповів Лунін.

Він додав, що такі пункти – це місця, де протягом тривалих вимкнень світла можна зігрітися, зарядити гаджети, а тепер ще й зв’язатись з близькими або підтримати контакти по роботі.

Читайте також: Хмельниччина отримала 35 супутникових терміналів Starlink

«Під час війни надважливо залишатися на зв’язку за будь-яких обставин. Вдячні нашим партнерам за підтримку», - зазначив Лунін.

Як повідомив Укрінформ, німецька родина Максиміліан та Альона Гудер передали для українських військових та постраждалих громад 240 буржуйок. Сорок із них та частина продуктів уже відвантажені на передову одній із військових частин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-