Із Вугледара вивозять цивільних, у місті залишилася одна дитина

Із Вугледара вивозять цивільних, у місті залишилася одна дитина

Відео
Укрінформ
Поліцейські вивезли родину із двома дітьми з Вугледара Донецької області, який постійно обстрілюють російські загарбники, тож у місті зараз залишається одна дитина.

Про це у Фейсбуці повідомила обласна поліція, передає Укрінформ. 

«Поліцейські вивезли з Вугледара родину з двома дітьми. Наразі у місті залишається одна дитина», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ситуація в місті дуже напружена. Поліцейські вмовили родину з двома дітьми евакуюватися, але люди попросили кілька днів на збори.

"Через загострення ситуації ці кілька днів перейшли у тижні. Правоохоронці слідкували за ситуацією, аби не наражати родину на небезпеку, та тільки-но з’явилася можливість, вирушили за сім’єю", - зауважили у поліції.

Подружжя із десятирічною донькою та семирічним сином жили в підвалі багатоповерхівки на околиці міста з боку окупованої Павлівки. В цей район уже заходили загарбники.

Читайте також: Евакуація людей із небезпечних регіонів і надалі відбуватиметься планово - Верещук

Правоохоронці одягли дітей в спеціальні бронежилети й шоломи та разом з батьками і твариною доправили до Курахового. Там сім’ю розмістили у шелтері. Згодом за допомогою волонтерів їх доправили до родичів на Дніпропетровщину.

Як повідомлялося, за минулу добу російські загарбники вбили одного жителя Донеччини, п'ятьох людей поранили.

Фото: МВС, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-