На Харківщині внаслідок влучання ракети у будинок загинули двоє братів

На Харківщині внаслідок влучання ракети у будинок загинули двоє братів

Фото
Укрінформ
У місті Барвінкове Харківської області внаслідок влучання ворожої ракети у будинок загинули двоє братів 49 та 42 років, їхній 70-річний батько поранений.  

Як передає Укрінформ, про це  голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомляє у Телеграмі.

"Сьогодні близько 4:30 ранку ворог обстріляв м. Барвінкове Ізюмського району. Внаслідок влучання у приватний житловий будинок загинули 2 братів 49 та 42 років. Їхній батько 70 років отримав поранення та був госпіталізований", - ідеться у повідомленні. 

Обстріл, за попередніми даними, був здійснений ракетами типу С-300.

"За даними слідства, 3 лютого 2023 року близько 4:30 російські військові завдали ракетного удару по м. Барвінкове Ізюмського району... За попередньою інформацією, ворог обстріляв місто ракетами типу С-300", - йдеться у повідомленні Офісу Генерального прокурора.

Протягом минулої доби ворог продовжував масовані обстріли мирного населення Вовчанська, Куп'янська, Дворічної та інших населених пунктів Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів. 

Вогонь вівся переважно по приватній житловій забудові. Багато будинків пошкоджено та зруйновано. Сталися пожежі. 

У Вовчанську постраждала 51-річня жінка. Отримала необхідну медичну допомогу на місці.

Триває гуманітарне розмінування області. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 29 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: У Краматорську внаслідок удару двох ракет по місту поранені щонайменше п’ятеро цивільних

Як повідомляв Укрінформ, Державне бюро розслідувань у взаємодії з Нацполіцією заочно повідомило про підозру колишньому правоохоронцю, який під час окупації Харківської області очолював так звану “народну міліцію” Балаклії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-