У Старобільському районі на Луганщині загарбники перевіряють у школярів гаджети

У Старобільському районі на Луганщині загарбники перевіряють у школярів гаджети

Укрінформ
У школах Старобільського району Луганської області російські загарбники раз на тиждень перевіряють гаджети у дітей.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«У школах Старобільського району вчителі-колаборанти почали перевіряти гаджети дітей задля виявлення проукраїнської позиції. Смартфони оглядають раз на тиждень у всіх класах - від молодшої до старшої ланки», - ідеться в повідомленні.

В одному із навчальних закладів перевіркою займається особисто директор. Він переглядає всі месенджери, соцмережі, історію браузера, YouTube та TikTok.

Крім того, документи на нерухомість, видані органами влади України після так званого включення «нових регіонів» до складу рф, не визнаватимуться на захоплених територіях.

Читайте також: Колаборанти з Луганщини хотіли влаштуватися до українських держустанов

«федеральна служба державної реєстрації, кадастру та картографії» загарбників розробила відповідний законопроєкт, який пропонує скасувати накладені Україною обмеження на нерухомість на Луганщині.

Нібито «для виключення фальсифікації документів, а також недружніх дій, що створюють серйозні перешкоди у здійсненні громадянами рф їх прав щодо володіння, користування та розпорядження майном».

«Тож, не прийматимуть окремі документи, якщо вони породжують виникнення обмежень прав та (або) обтяжень нерухомого майна у вигляді застави, арешту чи заборони вчиняти певні дії на підставі актів суду чи іншого органу влади України. Відомості про обмеження прав чи обтяження нерухомості не будуть внесені до єдиного державного реєстру нерухомості», - ідеться в повідомленні.

У Луганській ОВА також повідомляють, що загарбники продовжують боротися з обігом гривні, яка ніяк не скінчиться на тимчасово захоплених територіях.

Так, мобільний додаток Приват24 та сайт банку більше не працюють без VPN. Йдеться про ті міста, де ще є доступ до Інтернету.

Читайте також: Лікарня на Луганщині прийняла до 300 поранених найманців із ПВК «Вагнер»

Крім того, росіяни не встигають та не хочуть оглядати поранених загарбників, бо їх занадто багато.

«Так, до 15-ї міської багатопрофільної лікарні Ювілейного доправлено до 300 найманців так званого пвк «вагнер». Через те, що більшість з них є носіями таких захворювань як ВІЛ/СНІД, сифіліс, туберкульоз та пневмонія, лікарі відмовляються надавати їм медичну допомогу», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у Старобільську на Луганщині росіяни так активно «відзначали» Водохреще, що потруїлися горілкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-