Укрзалізниця повідомляє про затримку потягів через російські обстріли

Укрзалізниця повідомляє про затримку потягів через російські обстріли

Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» повідомляє про затримку двох потягів через російські обстріли української інфраструктури – №43/44 Івано-Франківськ - Київ та №743/744 Київ - Львів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба УЗ у Телеграмі.

«Через знеструмлення окремих ділянок по Україні 2 із 70 рейсів Укрзалізниці затримуються на 30 хвилин і більше. Зокрема: №43/44 Івано-Франківськ - Київ (+1:08); №743/744 Київ - Львів (+0:46)», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця запускає перший швидкісний поїзд із Києва до Черкас

В УЗ уточнили, що у зв’язку з пошкодженнями контактної мережі на Донецькій залізниці організовано пересадку пасажирів рейсу №712/711 Київ - Краматорськ до спальних вагонів під резервним тепловозом. Зворотне відправлення з Краматорська очікується із затримкою.

«Ситуація на всіх вокзалах країни наразі контрольована, є резервне енергопостачання. Посадка та висадка в містах, де оголошено повітряну тривогу, продовжується підземними переходами», - додали в Укрзалізниці.

Читайте також: Укрзалізниця відновлює залізничне сполучення з Румунією

Як повідомлялось, 26 січня росія вчергове обстрілює українські території. Наразі на залізничних вокзалах України відкрито «Пункти незламності», а на найбільших – працюють «Фортеці незламності», де можна зігрітися безкоштовним чаєм, зарядити гаджети та знайти гарантований зв’язок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-