росіяни за добу 30 разів обстріляли Донеччину, пошкоджені 20 цивільних об’єктів

росіяни за добу 30 разів обстріляли Донеччину, пошкоджені 20 цивільних об’єктів

Укрінформ
Минулої доби російська армія обстріляла 14 населених пунктів Донецькї області,  пошкодивши понад 20 цивільних об’єктів.

Про це повідомляє поліція Донецької області, передає Укрінформ. 

Зазначається, що поліція задокументувала 30 ворожих обстрілів. Ударів зазнали міста Авдіївка, Бахмут, Краматорськ, Дружківка, Курахове, Часів Яр, смт Велика Новосілка, села Времівка, Іверське, Новопокровське, Парасковіївка, Орлівка, Богатир, Розлив.

“Ворог бив авіаційними ракетами, С-300, а також «Градами», «Ураганами», артилерією, мінометами, танками. Знищено та пошкоджено 21 цивільний об’єкт – 14 житлових будинків, школу, фермерське господарство, цеха заводу, лінію електропередач, газопровід, гараж”, - зауважили у поліції.

За даними правоохоронців, три ракети С-300 загарбники випустили по Краматорському району. Два снаряди поцілили в Краматорськ, руйнувань зазнали приватний будинок та цехи заводу, одна ракета влучила у школу в селі Іверське. Інформація щодо жертв не надходила.

З «Ураганів» загарбники вдарили по Дружківці, де пошкоджено приватну оселю, люди не постраждали. «Градами» російські війська обстріляли Часів Яр, руйнувань зазнали 9 багатоквартирних будинків та об’єкти критичної інфраструктури, є загиблі та поранені цивільні мешканці.

Крім того, зазнала авіаудару Велика Новосілка, інформація щодо жертв та пошкоджень не надходила.

Читайте також: На Донеччині ворожа ракета влучила у школу

“Внаслідок артилерійських обстрілів маємо вбитого у Новопокровському і травмованих у Кураховому та Парасковіївці”, - констатували у поліції.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, за інформацією начальника Донецької ОВА Павла Кириленка, за добу в області загинули двоє людей і трьох поранено.

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-