Фахівці ДТЕК відновили електропостачання для понад п'яти тисяч родин Донеччини

Фахівці ДТЕК відновили електропостачання для понад п'яти тисяч родин Донеччини

Укрінформ
Аварійно-ремонтні бригади ДТЕК «Донецькі електромережі» відновили енергопостачання в 11 населених пунктах регіону, забезпечивши електроенергією понад 5,6 тис. родин. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

«Аварійно-ремонтні бригади ДТЕК «Донецькі електромережі» змогли відновити електропостачання в 11 населених пунктах, знеструмлених через бойові дії. Знову з електрикою понад 5,6 тисячі родин на Донеччині. Енергетики роблять усе можливе задля якнайскорішого відновлення електропостачання прифронтового регіону, щойно це стає можливим», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укренерго встановило нові ліміти споживання електрики

У компанії уточнили, що ситуація на Донеччині залишається складною. Через постійні бойові дії без електропостачання поки що залишаються 93 населених пункти, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт.

«Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних сил України», - додали в ДТЕК «Донецькі електромережі».

Читайте також: ДТЕК: російська ракета влучила в енергоблок однієї з ТЕС

Як повідомлялося, енергосистема України вже витримала 12 ракетних атак ворога та 14 ударів БПЛА по енергооб’єктах. Понад 10 ГВт основних встановлених потужностей наразі недоступні українській енергосистемі та знаходяться під контролем ворога. Це найбільша в Україні та Європі Запорізька АЕС, Запорізька ТЕС, Луганська ТЕС, Вуглегірська ТЕС, Каховська ГЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-