Ізюм і Святогірськ влаштували спільний автопробіг на День Соборності

Ізюм і Святогірськ влаштували спільний автопробіг на День Соборності

Відео
Укрінформ
Ізюмська громада Харківщини та Святогірська громада Донеччини влаштували спільний автопробіг, зустрілися на межі двох областей. 

Про це повідомила у Фейсбуці Святогірська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

«22 січня відбувся автопробіг «Україна соборна. Разом до перемоги!» за участі Святогірської та Ізюмської територіальних громад. О десятій годині ранку зі Святогірська та Ізюма, назустріч один одному, вирушили автівки з представниками міських військових адміністрацій, громадськості, щоб зустрітися на перетині Донецької та Харківської областей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вже разом учасники заходу розгорнули величезний український прапор. 

Читайте також: У Хмельницькому до Дня Соборності влаштували пробіг і розгорнули стометровий прапор

«Сьогодні Соборність для України - безумовна деокупація всіх наших територій, захоплених ворогом, відновлення єдності зі всією Донеччиною, Луганщиною, Кримом», - зазначили в Святогірській МВА. 

Як повідомлялося, 22 січня відзначається День Соборності України. Цього дня у 1919 році Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка, які до того були частинами, відповідно, Російської та Австро-Угорської імперій, проголосили Акт Злуки, який об’єднав дві республіки в єдину незалежну українську державу. Цей крок також заклав основу для відновлення незалежності України у 1991 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-