До Харківської ОВА завітали американські військові, говорили про безпекову ситуацію

До Харківської ОВА завітали американські військові, говорили про безпекову ситуацію

Фото
Укрінформ
У Харківській ОВА відбулася зустріч з американськими військовими та експертами, обговорювалася безпекова ситуація в регіоні.

Про це повідомив у Фейсбуку голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Про безпекову ситуацію на Харківщині говорили сьогодні на зустрічі з генералом армії США Кейтом Келлоґом, експертом з національної безпеки та розвідки США Робертом Маккрірі та іншими американськими військовими та експертами... Маємо спільне переконання: єдине, що може зупинити терористичні дії росії та забезпечити сталий мир на Харківщині – це перемога України та звільнення усіх окупованих росіянами територій. Але досягти цього можна лише, якщо ЗСУ матимуть достатньо сучасного важкого озброєння", - написав очільник ОВА.

Синєгубов розповів американським партнерам про ситуацію на деокупованих територіях області, про терор цивільного населення та інші злочини, які вчиняють російські загарбники. Також обговорили гуманітарну ситуацію та допомогу, якої потребують мирні мешканці Харківщини.

Читайте також: На Харківщині росіяни зруйнували понад 16,8 тисяч об'єктів

Керівник області подякував американським партнерам за усю допомогу та підтримку, яку отримує регіон.

Як повідомлялося, Сили оборони наприкінці серпня - на початку вересня 2022 року звільнили переважну частину Харківської області, яка була захоплена росіянами з початку повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-