Вихідні будуть теплими, можливі дощі з мокрим снігом

Вихідні будуть теплими, можливі дощі з мокрим снігом

Погода
Укрінформ
Погода на вихідних в Україні буде незвично теплою для цієї пори року, місцями пройдуть дощі з мокрим снігом.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

Так, у суботу, 21 січня, температура повітря на заході країни та в Харківській області становитиме близько 0 °С, на Донеччині та Луганщині – +2…+4 °С, на Житомирщині та Сумщині – +3…+5 °С. На півдні та в Криму повітря прогріється до +11…+13 °С, у решті регіонів України — до +5…+8 °С. Уночі в більшості регіонів термометри покажуть близько 0 °С, лише в Харківській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях можливі невеликі морози до -4 °С.

Мешканцям усього західного регіону, а також Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей, виходячи з дому в суботу, варто захопити з собою парасольки: можливі дощі з мокрим снігом. У решті областей країни очікується мінлива хмарність без опадів.

Читайте також: Останні вісім років були найтеплішими в історії - кліматологи

У неділю, 22 січня, в усіх регіонах України буде трохи прохолодніше, ніж у суботу. На заході

країни, а також у Луганській, Донецькій, Сумській, Рівненській та Харківській областях температура повітря становитиме близько 0 °С удень і до -2…-4 °С уночі. На півдні

повітря прогріється до +6…+7 °С (у Криму – до +11 °С), у решті регіонів – до +4…+5

°С.

На більшій частині території України буде хмарно, без опадів. Невеликі дощі зі снігом очікуються лише на Волині, Львівщині, Тернопільщині, Івано-Франківщині, а також у Чернівецькій та Хмельницькій областях.

Новий тиждень розпочнеться без опадів – по всій території України буде хмарно з

проясненнями. Вдень у понеділок, 23 січня, у більшості областей температура повітря становитиме близько 0 °С. На Закарпатті, Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та в Криму стовпчики термометрів піднімуться до +4…+6 °С. І лише на Донеччині погода на початку тижня трохи нагадуватиме про зиму: тут очікується до -3 °С.

Уночі в більшості регіонів країни термометри покажуть близько 0 °С, невеликі морози до -4 °С очікуються лише у північних та східних областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-