Після вчорашньої трагедії в Броварах в лікарнях перебувають 16 людей, з них шестеро – діти

Після вчорашньої трагедії в Броварах в лікарнях перебувають 16 людей, з них шестеро – діти

Укрінформ
Після авіакатастрофи, яка сталася 18 січня в Броварах, у лікарнях перебувають 16 людей, шестеро з них – діти, стан всіх потерпілих стабілізований.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передає Укрінформ.

«На ранок ситуація змінилася, динаміка в кращу сторону, дякуючи лікарям. У нас залишається 16 людей в лікарнях, 6 з них – діти, немає тяжких, стабілізувався стан у всіх потерпілих, всі знаходяться у середній ступені тяжкості. Особлива увага – дітям, які отримали серйозні опіки, але стан їхнього здоров’я задовільний», – сказав Кулеба.

Він додав, що вже вчора координаційний штаб підсумував всю інформацію, яка надійшла протягом дня, і станом на сьогодні немає інформації про зниклих безвісти.

Зранку на місці події працюють комунальні служби, проводиться обстеження руйнувань та пошкоджень. Окрім дитячого садочка, який повністю зруйнований, пошкоджень зазнав житловий будинок. Стосовно дитсадочка, то, як зауважив очільник КОВА, він вже працювати не буде, принаймні до кінця року. Дітей, за узгодженням з батьками, переведуть до інших закладів.

Читайте також: Зеленський - про трагедію у Броварах: Слідство триває, є кілька версій

Крім того, як додав Кулеба, місцева рада сьогодні ухвалить рішення про виділення матеріальної допомоги сім'ям загиблих, також виплати отримають працівники дитсадка.

Як повідомляв Укрінформ, 18 січня в Броварах на Київщині поряд із дитячим садком та житловим будинком упав гелікоптер. Внаслідок авіакатастрофи загинули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович. Загалом загинули 14 осіб, з них – одна дитина. Постраждало внаслідок авіаційної катастрофи 25 осіб, з них – 11 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-