Від 9° морозу до 7° тепла: синоптики розповіли, якою буде погода на Маланки й Василя

Від 9° морозу до 7° тепла: синоптики розповіли, якою буде погода на Маланки й Василя

Погода
Укрінформ
В Україні у п'ятницю, 13 січня, невеликий сніг ймовірний у Карпатах, у західних областях туман, уночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 7° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без опадів, лише в Карпатах, невеликий мокрий сніг. У більшості західних областей вночі та вранці туман; у північній частині на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний та південний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; у західних областях, на півдні Одещини та в Криму вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 2-7° тепла", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 13 січня опади не прогнозуються. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°; на Київщині вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 2° тепла.

Синоптики прогнозують 14 січня в західних областях невеликий дощ та мокрий сніг, 15 січня у східних областях, вночі і на північному сході місцями пройде невеликий сніг; на решті території без опадів. У північних, центральних областях та південній частині місцями туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с, 15 січня у західній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Читайте також: У Києві два дні поспіль фіксують температурні рекорди

Температура у східній частині вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу, у західних областях вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла, на решті території вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла (на Одещині 1-6° тепла, в Криму до 10°).

У Києві та області на вихідні опади не очікуються, місцями туман; на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 14 січня 3-5° морозу, 15 січня 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла; на Київщині вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом, 16-17 січня в західних та північних областях ймовірний невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без опадів.

Читайте також: Останні вісім років були найтеплішими в історії - кліматологи

Температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, вночі у східних та північно-східних областях 0-6° морозу, вдень 16 січня у південній частині, 17 січня в Україні 0-6° тепла (на півдні до 12°).

У Києві та області на початку тижня пройде невеликий мокрий сніг та дощ. У столиці температура вночі та вдень близько 0° (вдень 17 січня 4-6° тепла); на Київщині вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла (вдень 17 січня 1-6° тепла).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-