СБУ попереджає про контрдиверсійні заходи в Харкові

СБУ попереджає про контрдиверсійні заходи в Харкові

Укрінформ
Підрозділи Служби безпеки України проведуть 9-10 січня антитерористичні контрдиверсійні заходи на території одного з районів Харкова.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці речник УСБУ в Харківській області Владислав Абдула.

«9-10 січня на території одного з районів міста Харкова Служба безпеки України буде проводити антитерористичні контрдиверсійні заходи. Крім СБУ у заходах візьмуть участь органи військового управління та інші правоохоронні структури із залученням військової техніки, озброєння і радіотехнічних засобів», - зазначив речник.

Він уточнив, що метою запланованих заходів є підвищення безпеки населення Харкова, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання можливих диверсійних груп.

Читайте також: Всю критичну інфраструктуру України перевіряють на наявність потенційних колаборантів

За словами Абдули, з огляду на контрдиверсійні заходи можливе тимчасове обмеження проходу та проїзду, перевірка документів громадян та огляд автотранспорту.

«СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати із собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години», - додав речник УСБУ.

Як повідомлялося, СБУ з початку війни ідентифікувала понад 6 тисяч організаторів псевдореферендумів у тимчасово захоплених росіянами районах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-