На Закарпатті відкрився новий пункт пропуску на кордоні з Румунією

На Закарпатті відкрився новий пункт пропуску на кордоні з Румунією

Укрінформ
У Закарпатській області відкрився ще один міжнародний пункт контролю через державний кордон для залізничного пасажирського сполучення, який працює на базі залізничної станції Рахів для громадян, які прямують до/чи з Румунії залізницею.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Телеграмі.

«Пункт контролю через державний кордон «Рахів» для залізничного пасажирського сполучення працюватиме цілодобово, але лише на період дії воєнного стану та 90 днів після його припинення або скасування», - ідеться у повідомленні.

Крім того, для виїзду у Румунію українці можуть скористатися іншими пунктами перетину державного кордону, які функціонують в умовах воєнного стану.

Зокрема це пункт «Солотвино – Сігету Мармацієй», який працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних засобів до 3,5 тонни, а також легкових автомобілів і пішоходів.

Пункт «Порубне – Сірет» також працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних, вантажних засобів, а також пішоходів.

Пункт «Дякове – Халмеу» працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирського, вантажного автотранспорту, пасажирських автобусів, легкових автомобілів і пішоходів.

Пункт «Красноїльськ – Вікову де Сус» працює з 08:00 до 20:00. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних засобів до 3,5 тонни та перехід у пішому порядку.

Читайте також: На Волині відкрили сучасний центр для відстеження ситуації на кордоні з білоруссю

Як повідомляв Укрінформ, на Буковині, у місті Сторожинець, відремонтували міст через річку Сірет. Переправа є частиною автошляху, який з’єднує Україну з Румунією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-