Злам російських каналів: на окупованій Херсонщині вісім разів показали звернення Зеленського

Злам російських каналів: на окупованій Херсонщині вісім разів показали звернення Зеленського

Фото, відео
Укрінформ
На окупованій частині Херсонщини в Каховському районі на російських телеканалах показали звернення Президента України.

 Як передає Укрінформ, про це написав у Фейсбуці журналіст Олег Батурін з посиланням на мешканців, які перебувають на захопленій ворогом території.

«Вчора на окупованій частині Херсонщини в Каховському районі з 19.00 на російських телеканалах (які окупанти почали транслювати з кінця березня замість українських) показали приблизно вісім разів новорічне звернення Президента України Володимира Зеленського», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили мешканці окупованої частини Херсонщини, люди вдячні тим, хто зламав російські канали. Херсонці дивилися звернення і плакали.

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня в Херсоні загарбники захопили приміщення ТРК «Суспільне мовлення: Херсон». Крім того, на російському супутнику розпочав мовлення херсонський телеканал «ВТВ+».

Читайте також: росіяни обстріляли Берислав на Херсонщині — загинула родина з дитиною

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну москва постійно нарощувала медійну присутність у Херсонській області. Куратором пропагандистських телеканалів на Херсонщині призначили російського політтехнолога Олександра Малькевича.

Відео: ОПУ

Підготовкою журналістів для телеканалу «Таврія», який «запустили» загарбники, опікувалися «спеціалісти» російського пропагандистського russia today (rt). Ісмаїл Абдуллаєв, 56-річний ексдиректор пропагандистської телекомпанії «Оплот» з так званої «днр», очолив «Таврію».

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-