На звільненій Херсонщині зі світлом лише 75 населених пунктів із 228

На звільненій Херсонщині зі світлом лише 75 населених пунктів із 228

Укрінформ
На звільненій Херсонщині електропостачання мають 75 населених пунктів із 228.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

«Загалом на звільненій Херсонщині електропостачання мають 75 населених пунктів із 228, водопостачання – 46 населених пунктів зі 186, газопостачання – 53 населені пункти із 88», - йдеться у повідомленні.

Також Янушевич зазначив, що наразі Херсон забезпечений світлом та водою на більш ніж 95%, центральне теплопостачання у своїх домівках мають близько 80% херсонців.

Нещодавно енергетикам вдалося відновити електропостачання на Острові (Корабел), там ситуація з комунікаціями найскладніша, адже росіяни постійно обстрілюють цей мікрорайон, атакують, зокрема, й критичну інфраструктуру, розповів начальник ОВА.

Роботи з відновлення комунікацій не припиняються ні на день, фахівці продовжують працювати, аби всі жителі Херсонщини мали доступ до базових послуг, інформують в ОВА.

Читайте також: Тимошенко: На Донеччині 90% населених пунктів — з теплом і світлом

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині облаштували тимчасову переправу через річку Інгулець між населеними пунктами Архангельське та Зарічне - замість зруйнованого російськими загарбниками моста.

13 грудня в Херсоні через ворожі обстріли припинили теплопостачання у мікрорайоні Корабел, мешканців закликали евакуюватися. Станом на 19 грудня, у мікрорайоні залишалося 7-8 тисяч населення. У мікрорайоні Херсона Острів (Корабел) відновили електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-