Тимошенко: На Донеччині 90% населених пунктів — з теплом і світлом

Тимошенко: На Донеччині 90% населених пунктів — з теплом і світлом

Укрінформ
У Донецькій області 90% населених пунктів мають теплопостачання і електропостачання.

Про це у інтерв'ю, яке транслювалося у телемарафоні, заявив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, передає кореспондент Укрінформу.

“У нас немає, до речі, холодних осель на Донеччині. Це окреме завдання у нас було — підключити Донеччину (до тепла — ред.). І (там — ред.) 90 відсотків населених пунктів - з теплопостачанням, з електропостачанням. Це для багатьох новина, всі думають, що там нічого немає. Але ні - там живуть люди, і держава про них дбає, є електрика, тепло, газ”, - заявив чиновник.

Тимошенко сказав, що було великим викликом доставити туди газ. “Але ми зробили це, і газ також є на Донеччині”, - зазначив він.

Своєю чергою заступник керівника ОП уточнив, що і у самому Херсоні багато чого робиться, - йдеться і про підключення електроенергії, і про теплопостачання.

“Фактично ми це включили все за тиждень. Звісно, артобстріли нам заважають, щось виключається, але ми швидко лагодимо”, - поінформував він.

Читайте також: У регіонах вільними залишаються понад 100 тисяч місць для переселенців — Тимошенко

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській ОВА заявили, що у Харкові повністю відновили подачу тепла у 1250 будинках, яка припинилася вночі 29 грудня внаслідок атаки дронами Shahed по критичній інфраструктурі міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-