На Київщині через службу таксі нелегально проконвертували ₴50 мільйонів - БЕБ

На Київщині через службу таксі нелегально проконвертували ₴50 мільйонів - БЕБ

Фото
Укрінформ
Бюро економічної безпеки викрило на Київщині групу осіб, які незаконно проконвертували 50 млн грн через одну зі служб таксі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"Детективи ТУ БЕБ у м. Києві та Київській області викрили групу осіб, які незаконно конвертували кошти через одну зі служб таксі, які функціонують на території м. Києва. Згадані особи створили групу підприємств, на які оформлювали лізинг транспортних засобів та передавали їх у користування водіям таксі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що гроші від діяльності з перевезення пасажирів використовували для незаконної конвертації безготівкових коштів у готівку не відображаючи її в облікових документах. У результаті таких дій було безпідставно сформовано штучний податковий кредит та проконвертовано понад 50 млн грн.

Читайте також: БЕБ викрило тютюнову компанію в ухиленні від сплати податків на 18,5 мільйона

За результатами чотирьох обшуків офісних приміщень та помешкань фігурантів вилучено фінансово-господарські документи, чорнові записи, понад десять печаток та штампів підконтрольних суб’єктів господарської діяльності, комп’ютерну техніку, серверне обладнання.

Як повідомляв Укрінформ, детективи Бюро економічної безпеки вилучили та арештували товари світових брендів на 45 млн грн, які завозилися під виглядом дешевої китайської продукції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-