На Харківщині рятувальники, які гасили вогонь, потрапили під повторні обстріли

На Харківщині рятувальники, які гасили вогонь, потрапили під повторні обстріли

Укрінформ
На Харківщині в результаті російських обстрілів пошкоджено будинки та спалахнули пожежі, рятувальники, які виїздили на гасіння, потрапили під повторний ворожий вогонь.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Минулої доби під ворожим вогнем перебували прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. Зокрема, ворог обстрілював міста Куп'янськ та Вовчанськ, смт Дворічна та населені пункти Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Охрімівка, Кам’янка, Новомлинськ, Тавільжанка, Лиман Перший, Вільшана, Кучерівка, Орлянка, Курилівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка та Першотравневе», - поінформував Синєгубов.

Читайте також: росіяни минулої доби з мінометів та артилерії обстрілювали Харківщину

За його даними, внаслідок обстрілів були пошкоджені приватні домоволодіння, сталися пожежі. «Під час гасіння пожеж особовий склад ДСНС двічі потрапляв під повторні обстріли – в смт Дворічна та у Вовчанську. На щастя, протягом доби від обстрілів ніхто не постраждав», - зазначив начальник ОВА.

Як повідомлялося, на Харківщині на лінії зіткнення у Куп’янському районі тривають бойові дії. Тимчасово захопленими залишаються 29 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-