У лікарні померла 82-річна жителька Херсонщини, поранена під час обстрілу

У лікарні померла 82-річна жителька Херсонщини, поранена під час обстрілу

Укрінформ
На Херсонщині у лікарні померла 82-річна жінка, яка зазнала поранень під час ворожого обстрілу смт Наддніпрянське 31 грудня, постраждалий 13-річний хлопчик нині перебуває у тяжкому стані, життю його 12-річної сестри нічого не загрожує.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«31 грудня окупанти обстріляли смт Наддніпрянске, внаслідок чого поранено двох дітей. 13-річний хлопчик нині перебуває у тяжкому стані, життю його 12-річної сестри нічого не загрожує», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у лікарні померла 82-річна жителька Наддніпрянського, під час обстрілу селища вона отримала мінно-вибухову травму, поранення рук, ніг та черевної порожнини. Жінка прожила кілька годин, лікарі боролися за її життя, але травми виявилися надто тяжкими.

Читайте також: На Херсонщині ворог обстріляв зранку ринок у центрі Берислава, є поранені

Як інформують у поліції, російські військові безперервно обстрілюють міста і села Херсонської області з артилерії, РСЗВ та мінометів, атакують безпілотниками, руйнуючи будинки та забираючи життя мирних жителів. Під цілодобовим ворожим вогнем перебувають населені пункти Херсонського та Бериславського районів. У місті Херсон снарядами пошкоджені будівля обласної дитячої лікарні, басейн університету, приватні та багатоквартирні будинки, лінії електропередач, цвинтар. Є загиблі та поранені.

На місцях обстрілів працювали поліцейські, які збирали речові докази та проводили огляд території. За минулі дві доби поліція відкрила 24 кримінальні провадження за фактами воєнних злочинів російських військовослужбовців на Херсонщині.

Також поліцейські встановили, що у різний період внаслідок обстрілів на Херсонщині загинули 85-річний житель с.Нова Кубань, 54-річний житель с.Чкалове, 47-річний житель смт Калинівське, 45-річний житель с.Давидів Брід, 39-річна жителька с.Миролюбівка, також внаслідок ворожого обстрілу загинув охоронець дачних ділянок у Голопристанській громаді.

Читайте також: росіяни за добу 71 раз обстріляли Херсонщину, загинула людина

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині 13-річний хлопчик двічі потрапив під обстріли російської армії: вперше – коли загарбники атакували с. Наддніпрянське, а вдруге, коли в тяжкому стані перебував у реанімації дитячої лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-