Львів повернувся до планових відключень електроенергії

Львів повернувся до планових відключень електроенергії

Оновлено
Укрінформ
У Львові теплоносій і вода подається до всіх помешкань, транспорт курсує у повному обсязі, електропостачання здійснюється згідно з графіками планових відключень.

Про це повідомила пресслужба міськради, передає Укрінформ.

«Станом на ранок електропостачання у Львові здійснюється відповідно до затверджених планових графіків відключень. Натомість наші великі комунальні підприємства працюють у штатному режимі – тепло, холодна і гаряча вода подаються, весь транспорт курсує, 96% світлофорів працюють. Якихось нештатних ситуацій не виникало», - зазначила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Читайте також: Дніпро повертається до графіків стабілізаційних відключень

Своєю чергою начальник Львівської ОВА Максим Козицький поінформував, що енергетики ліквідували наслідки вчорашніх ракетних ударів.

«Станом на цю мить у Львівській області електроенергію подають відповідно до графіка погодинних відключень. Ремонтні роботи, пов'язані з пошкодженнями після ракетних ударів, енергетики уже завершили», - зазначив Козицький.

Як повідомлялося, 29 грудня дві ракети влучили в об’єкти інфраструктури у Львівській області. 90% Львова залишилося без світла, не курсував електротранспорт, були перебої з тепло- та водопостачанням.

У Львівській області було пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури, без електропостачання залишилися загалом понад 470 тисяч абонентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-