На окупованій Луганщині загарбники на 70% підвищують комунальні тарифи

На окупованій Луганщині загарбники на 70% підвищують комунальні тарифи

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях Луганської області загарбники планують з наступного року підвищити комунальні тарифи на 70%.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

«Той, хто очікував від псевдореспубліки кращого життя, у Новий рік увійде не з кращими думками. Бо упродовж 2023-го тарифи на комунальні послуги в так званій «лнр» зростуть двічі. Збільшення очікується на 70%», — ідеться в повідомленні.

Читайте також: На Луганщині російські військові тікають з позицій — перехоплення

Зазначається, що в тимчасово захопленому Сєвєродонецьку після того, як подарувати дітям 5 тисяч пачок морозива, загарбники провели акцію «Тепло в ваш дім», вручивши декому з місцевих жителів електродуви, які є дуже енергоємними.

Тим часом енергетична інфраструктура в місті, за інформацією ОВА, зруйнована, у багатоповерхівках, куди встигли провести електропостачання, за відсутності трансформаторних підстанцій вибиває навіть від електрочайника.

Як повідомляв Укрінформ, 29 грудня Сили оборони України в Луганській області відбили ворожі атаки в районах Стельмахівки й Білогорівки.

Читайте також: На Луганщині загарбники примусово надають дітям російське громадянство

На Куп’янському та Лиманському напрямках вогневого впливу зазнали райони 17 населених пунктів.

В окупованому Біловодську Старобільського району Луганської області продовжують лікування понад 100 поранених представників приватної військової компанії «вагнер».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-