Поліція показала руйнування в Херсоні після цілодобових російських обстрілів

Поліція показала руйнування в Херсоні після цілодобових російських обстрілів

Фото
Укрінформ
Херсон перебував під цілодобовим вогнем ворога - пошкоджені пологове відділення, дитячий садочок та десятки будинків, під масованим ударом військових рф опинилися громади Бериславського та Херсонського районів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

Зазначається, що російська армія вкотре атакувала Херсонщину з реактивних систем залпового вогню, далекобійної артилерії та мінометів. Під масованим ударом ворога опинилися громади Бериславського та Херсонського районів, росіяни били прицільно по мирних людях і цивільних об'єктах.

«Обласний центр російські війська обстрілювали цілодобово, намагаючись знищити об’єкти інфраструктури», - йдеться у повідомленні.

Херсон під цілодобовим вогнем ворога / Фото: Національна поліція

Читайте також: Війська рф за добу 50 разів атакували Херсонщину, троє поранених

Як інформують у поліції, у місті російські снаряди понівечили десятки приватних будинків, багатоповерхівки, пологове відділення лікарні, хлібозавод, склади, дитячий садочок, газопровід, автомобілі.

В обласному центрі є постраждалі серед мирного населення. Під час артилерійського обстрілу смт Антонівка мінно-вибухові травми отримала 44-річна жінка. У Корабельному районі Херсона під час артобстрілу отримали мінно-вибухові травми та осколкові поранення подружжя пенсіонерів.

На місцях влучань працювали слідчо-оперативні групи поліції та екстрені служби.

Читайте також: Загарбники зазнали значних втрат поблизу Херсона внаслідок удару ЗСУ

Зазначається, що за минулу добу поліція відкрила 41 кримінальне провадження за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині.

Як повідомляв Укрінформ, військові рф з минулу добу 50 разів обстріляли територію Херсонщини, троє людей дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-