На Харківщині відновили ще один міст

На Харківщині відновили ще один міст

Фото
Укрінформ
На Харківщині відновили ще один міст - у Чугуївському районі, ним, серед іншого, возитимуть гуманітарну допомогу у звільнені від загарбників села та містечка.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Міст в селі Мартове, що Чугуївському районі, на Печенізькому водосховищі окупанти знищили в вересні, коли відступали. Нині об’єкт відновлено. Напередодні через міст поновили рух транспорту", - повідомив він.

Як зазначив Синєгубов, цей шляхопровід значно полегшить перевезення гуманітарної допомоги і медикаментів, мешканцям постраждалих населених пунктів та звільнених від російських загарбників територій регіону.

"Фахівці ДП "Дороги Харківщини" виконали великий обсяг робіт: демонтували зруйновані конструкції, звели нові прогонні балки, провели армування та бетонування нової монолітної плити і тротуарів, улаштували гідроізоляцію, застелили нове асфальтне покриття", - зазначив він.

Голова Харківської ОВА додав, що в регіоні тривають роботи з відновлення інших об’єктів, що були зруйновані російськими загарбниками.

Читайте також: На Сумщині відновили ще один міст, який підірвали під час бойових дій

Як повідомляв Укрінформ, Чернігівська область отримала із Франції вже шість мостів, які монтуються для облаштування переправ через річки.

Загалом російські загарбники у Чернігівській області розбили 33 мости та переходи, пошкоджено понад 1100 км автомобільних доріг.

Фото: Олег Синєгубов / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-