Завтра в Україні переважно без опадів, вночі до 15° морозу, вдень – до 7° тепла

Завтра в Україні переважно без опадів, вночі до 15° морозу, вдень – до 7° тепла

Погода
Укрінформ
У вівторок в Україні буде переважно без опадів, вночі очікується до 15° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла, а наприкінці тижня прийде потепління.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, 20 грудня в Україні мінлива хмарність, без опадів, лише у північній частині вранці та вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах західних та північних областей місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-11°, на півночі Лівобережжя до 15° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Прикарпатті, півдні Одещини та в Криму 2-7° тепла.

У столичному регіоні завтра також очікується мінлива хмарність, уночі буде без опадів, вдень невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура по області вночі 6-11° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; по Києву вночі 7-9° морозу, вдень близько 0°.

На 21-22 грудня синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду. 21 грудня у східній частині, Дніпропетровській та Полтавській областях – помірний сніг, вночі і у більшості північних областей місцями – невеликий сніг; на решті території без опадів.

Читайте також: Узимку морози не будуть тривалими – Укргідрометцентр

22 грудня вночі на Волині та Рівненщині, вдень у західній, північній частині та місцями центральних областях – помірні опади у вигляді дощу та мокрого снігу; на решті території без опадів. На дорогах західних та північних областей місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу (в Карпатах 21 грудня 9-14° морозу), в західних областях та у південній частині 22 грудня – близько 0°; вдень від 1° морозу до 4° тепла, 21 грудня в Карпатському регіоні та на крайньому півдні країни, 22 грудня у південній частині буде 5-10° тепла.

У столиці та на Київщині буде хмарно з проясненнями. 21 грудня вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів. 22 грудня вночі без опадів, вдень помірний мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура по області вночі 1-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла; по Києву вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.

Читайте також: Тиждень в Україні почнеться без опадів, удень буде до -7°

За даними Укргідрометцентру, 23 грудня в західній частині, вдень і в північних та місцями центральних областях – мокрий сніг та дощ; на решті території без опадів. 24 грудня вночі у західних та північних областях мокрий сніг та дощ, вдень в Україні помірний (у південній та східній частині невеликий) дощ. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу; вдень 23 грудня 0-5° тепла, у південній частині (24 грудня в Україні) 2-8° тепла, в Криму 7-13°.

У Києві та по області 23 грудня – вночі без опадів, вдень мокрий сніг та дощ, 24 грудня – дощ (вночі з мокрим снігом). Температура по області: вночі від 3° тепла до 2° морозу; вдень 23 грудня 0-5° тепла, 24 грудня 2-7° тепла. По Києву: вночі 0-2° тепла; вдень 23 грудня 2-4° тепла, 24 грудня 4-6° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-