Діти з Луганщини надіслали Святому Миколаю понад 7 тисяч листів

Діти з Луганщини надіслали Святому Миколаю понад 7 тисяч листів

Укрінформ
Діти, які проживали у Луганській області, надіслали Святому Миколаю понад 7 тис. листів, в них вони просять миру та додому.

Як передає Укрінформ, про це голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай написав у Фейсбуці.

“Луганські діти надіслали Святому Миколаю понад 7 тисяч листів. Ми запитали: “Як ваші справи?”, і ви поділилися своїми відвертими історіями про всі ці місяці не вдома. Всі листи дуже щирі, читати їх без сліз просто неможливо”, - написав Гайдай.

Читайте також: У Миколаєві пам'ятник святого Миколая перетворили на «новорічну ялинку»

Він заявив, що єдине, чого хочуть українські діти - це мир і просто додому. “Такий загальний висновок нашої пошти”, - додав Гайдай.

За його словами, росіяни вкрали дитинство та завдали багато болю.

Гайдай висловив подяку батькам, які долучилися до написання листів.

За словами Гайдая, перші партії подарунків від британських партнерів вже в Україні. А Рубіжанська військова адміністрація “вже працює ельфами”, щоб їх розсортувати. Списки по регіонах формуються - все це вирушить по областях України до гуманітарних хабів. В яких батькам повідомляють про можливість отримання подарунків. Він додав, що вікові обмеження ще встановлюються, бо отримали ще не всі пакунки.

Читайте також: До українських дітей в Анкарі завітав Святий Миколай

Також Гайдай поділився малюнками, які надіслали Святому Миколаю діти.

Як повідомлялося, 19 грудня в Україні відзначають день Святого Миколая. За традицією, Святий Миколай залишає чемним дітям подарунки під подушками. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями та вкидають їх у поштову скриньку, або кладуть на вікно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-