Близько половини Київщини без світла – глава ОВА

Близько половини Київщини без світла – глава ОВА

Укрінформ
У Київській області наразі діють екстрені відключення електроенергії, водночас докладаються зусилля, аби найближчими днями вийти на планові відключення.

Про це повідомляє начальник Київської ОВА Олексій Кулеба у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Київщина продовжує відновлюватися після ракетних обстрілів. У регіоні діють екстрені вимкнення електроенергії – близько половини області без світла. Працюємо, щоб найближчими днями вийти на планові вимкнення", - зазначив очільник обладміністрації.

Він зауважив, що у місті Біла Церква, яке найбільше в області постраждало внаслідок масованої атаки рф, уже відновлено подачу електрики, вночі поновили теплопостачання.

Читайте також: Гендиректор Yasno про світло у Києві: Ситуація ще далека від стабілізації

За словами Кулеби, у Бориспільському та Бучанському районах нині аварійні відключення через негоду. На місцях працюють енергетики для якнайшвидшого відновлення електропостачання.

Глава ОВА нагадав, що у Київській області працює понад 400 "пунктів незламності", де можна підзарядити телефони, погрітися та випити гарячого.

Як повідомлялося, на Київщині через масовану ракетну атаку 16 грудня пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та 9 приватних будинків у різних районах області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-