Харкову та області повернули світло

Харкову та області повернули світло

Укрінформ
У Харкові та Харківській області відновлене енергопостачання.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військвої адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

За його словами, минулої доби російські загарбники завдали масованого ракетного удару по цивільній та енергетичній інфраструктурі. По Харківщині росіяни вдарили 10 ракетами комплексу С-300, ще 2 крилаті ракети збили сили протиповітряної оборони.

"Вся Харківська область та Харків були знеструмлені. Наразі електропостачання відновлено на всій території області та міста", - наголосив Синєгубов.

Протягом доби під ударом знову був Куп’янський напрямок. Там вогневого впливу зазнали райони Синьківки, Орлянки, Табаївки, Берестового і Вишневого. Крім того, загарбники обстріляли з артилерії населені пункти Харківського та Чугуївського районів.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, в Ізюмі 19-річний чоловік отримав вибухову травму – розбирав на подвір'ї боєприпас. Його госпіталізували із осколковими пораненнями.

"Вкотре наголошую, не чіпайте вибухонебезпечні або не знайомі вам предмети. У такій ситуації звертайтесь до рятувальників", - підкреслив Синєгубов.

Процес розмінування на Харківщині продовжується. Піротехнічні підрозділи протягом доби знешкодили 176 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Філатов розповів, коли в Дніпрі дадуть опалення та воду

Як повідомлялося, на Харківщині 16 грудня о 18 годині розпочалося відновлення електропостачання після масованої ракетної атаки російської федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-