Від 30 хвилин до дев'яти годин: після масованого удару рф запізнюються 22 поїзди

Від 30 хвилин до дев'яти годин: після масованого удару рф запізнюються 22 поїзди

Укрінформ
Через знеструмлення внаслідок масованого удару російських військ у п'ятницю, 16 грудня, 22 поїзди Укрзалізниці запізнюються на понад 30 хвилин.

Як передає Укрінформ, про це Укрзалізниця повідомляє в Телеграмі.

Зокрема, на більш ніж на дев'ять годин затримується поїзд №711/712 Київ — Краматорськ, на більш ніж сім годин — рейси №1/2 Івано-Франківськ — Харків, №93/94 Хелм — Харків і №725/726 Харків — Київ.

Із затримкою понад п'ять годин їдуть поїзди №3/4 Ужгород — Запоріжжя та №31/32 Перемишль — Запоріжжя, понад чотири години — рейси №749/750 Ужгород — Київ, №32519/32520 Відень — Київ і №233/234 Покровськ — Львів.

За даними Укрзалізниці, №90/89 везе 250 додаткових пасажирів із поїзда Прага — Перемишль, який прийшов зі спізненням на чотири години до Польщі через проблеми з локомотивом.

"Пасажири чотирьох поїздів Інтерсіті+ краматорського, дніпровського та харківського напрямків наразі продовжують подорож у теплих вагонах далекого сполучення під надійним резервним тепловозом", — зазначили в УЗ.

Повідомляється, що завтрашні рейси №732 Київ — Дніпро та №712 Київ — Краматорськ також заплановано виконати спальними вагонами.

У компанії наголосили, що приміське сполучення поновлюється в міру відновлення електромереж. скасованими на завтра залишаються лише окремі рейси в Черкаській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях. Решта приміських рейсів по Україні виїжджатимуть за розкладом, подекуди під тепловозом.

"Пасажирам, що прибуватимуть після настання комендантської години, гарантуємо тепло "Залізної фортеці" на вокзалі, смачний чай, усі необхідні пересадки на найближчі рейси, а також автобусні трансфери Києвом", — додали в Укрзалізниці.

Як повідомлялося, у п’ятницю, 16 грудня, російська федерація вкотре завдала по Україні масованого удару. Через пошкодження енергооб'єктів введені екстрені аварійні відключення електроенергії по всій країні.

Із 76 ракет, випущених росією по Україні під час масованого удару 16 грудня, Сили протиповітряної оборони збили 60.

Пуск крилатих ракет цього разу ворог здійснив не лише з Каспію, а й із Саратовської області, у районі Енгельса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-