Мер Чернігова заявив, що за ним стежать

Мер Чернігова заявив, що за ним стежать

Документ
Укрінформ
Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко написав заяви до СБУ і поліції про те, що за ним ведеться неправомірне стеження.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Чернігівської міськради, передає Укрінформ.

"Владислав Атрошенко звернувся із заявою до СБУ та ГУНП в Чернігівській області. Чернігівський міський голова повідомив, що за ним відбувається постійне, неправомірне стеження", - йдеться у повідомленні.

У заяві Атрошенко зазначає, що зафіксував факт стеження за його будинком, яке проводили двоє чоловіків спортивної статури. Один з них фотографував будинок.

Мер наголосив, що фотографування цивільних об'єктів під час дії воєнного стану є протизаконним, і попросив вжити передбачених законодавством заходів.

Читайте також: Мер Чернігова подав апеляцію на рішення суду щодо відсторонення з посади

Як повідомляв Укрінформ, 7 грудня 2022 року Яворівський районний суд Львівської області за протоколом НАЗК про конфлікт інтересів позбавив на рік міського голову Чернігова Владислава Атрошенка права обіймати посаду міського голови. Асоціація міст України вважає це розправою над політичним опонентом, а незалежна громадська організація Комітет виборців України заявляє, що «вибіркове правосуддя» б’є по місцевому самоврядуванню та загрожує реформі децентралізації. Атрошенко подав апеляцію на рішення суду.

Фото: Чесно

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-