Ворожий снаряд влучив у корпус краматорського інституту

Ворожий снаряд влучив у корпус краматорського інституту

Фото, відео
Укрінформ
Краматорськ знову зазнав потужного ворожого удару, снаряд влучив у корпус Інституту техніки та менеджменту. Наслідки уточнюються.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та оприлюднив відео руйнувань з місця подій.

«Краматорськ знову зазнав ворожого удару. росіяни влучили у промзону та в корпус Інституту техніки та менеджменту. Інформація про постраждалих наразі не надходила, однак точні наслідки ще належить встановити», - написав очільник області.

На відео – дуже пошкоджена будівля вишу, одна стіна вщент зруйнована, на землі – вирва від вибуху, поламані дерева, розбите скло з вікон, навколо - будівельне сміття.

«Кожного дня росіяни цинічно атакують цивільних на Донеччині — діють як справжні терористи. У небезпеці — кожен, хто досі залишається в області», - знову наголосив Кириленко.

Читайте також: На Донеччині ворог стріляв по всій лінії фронту - пошкодив Центр молоді, згорів коледж

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням. Евакуація населення триває кожного дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-