Газопостачання повернули понад 126 будинкам на Донеччині

Газопостачання повернули понад 126 будинкам на Донеччині

Укрінформ
АТ "Донецькоблгаз" із 5 жовтня відновив газопостачання понад 126 тис. домогосподарств у Донецькій області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАК "Нафтогаз України".

"Завдяки героїчним зусиллям наших колег з АТ «Донецькоблгаз» кількість під'єднаних до газопостачання абонентів Донеччини сягнула понад 126 тис. Впродовж минулого тижня газ у помешканнях отримали 2377 абонентів приватного сектору та 23 216 абонентів, які мешкають у квартирах", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що упродовж минулого тижня в межах двох аукціонів ГК "Нафтогаз Трейдинг" придбала 0,4 млн кубометрів "блакитного палива" внутрішнього видобутку.

ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська, які знаходяться в управлінні Нафтогазу, минулого тижня працювали у звичному режимі. Філія «Новояворівські електромережі» та філія «Новороздільські електромережі» працюють у режимі планових та аварійних вимкнень електроенергії та подають побутовим споживачам електроенергію згідно із затвердженими графіками.

Читайте також: Клієнти Нафтогазу за три дні зменшили споживання газу на 17%

ВАТ «Кіровоградгаз» працює у звичайному режимі.

Як повідомлялося, 5 жовтня Донецькоблгаз повідомив про поступове відновлення газопостачання у Донецькій області. Компанія змушена була припинити розподіл газу у травні через пошкодження магістрального газопроводу та відсутність альтернативних джерел транспортування "блакитного палива".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-