У 44 громадах Харківщини знову можна зареєструвати місце проживання

У 44 громадах Харківщини знову можна зареєструвати місце проживання

Укрінформ
У 44 громадах Харківщини відновили надання послуги з реєстрації місця проживання, яка була припинена після повномасштабного вторгнення росії.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Харківська ОВА, посилаючись на Департамент цифрової трансформації регіону.

“За результатами тижня у 44 громадах області було поновлено доступ до Реєстру територіальної громади. Для Циркунівської і Чкаловської громад доступ до цього реєстру має бути відновлений до кінця наступного тижня”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Харківщині за добу армія рф обстріляла понад п'ять прикордонних населених пунктів

Як зазначається, ХОВА продовжить роботу з поновлення доступу до реєстрів та надання всього спектру адміністративних послуг, що був у регіоні до початку бойових дій.

“Відтепер мешканці цих громад зможуть отримати в ЦНАПах або безпосередньо в реєстраційних органах місцевого самоврядування одну з найпопулярніших адміністративних послуг – реєстрація місця проживання”, - зазначається в дописі.

Читайте також: Харківщина: ексгумували тіла батька і доньки, які загинули від обстрілу росіян на власному подвір’ї

Як повідомлялося, Державна судова адміністрація України (ДСАУ) у тестовому режимі відновила загальний доступ до Єдиного державного реєстру судових рішень та роботу сервісу “Стан розгляду справ”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-