Херсонський хлібзавод не може працювати через постійні обстріли

Херсонський хлібзавод не може працювати через постійні обстріли

Укрінформ
Херсонський хлібзавод не може працювати через постійні обстріли, наразі тривають переговори щодо виготовлення хліба з невеликими приватними пекарнями.

Як повідомляв Укрінформ, про це повідомляє Херсонська міська рада.

«У місті склалася складна ситуація із випіканням власного хліба. Херсонський хлібозавод не може працювати через постійні обстріли», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі тривають переговори щодо виготовлення хліба з невеликими приватними пекарнями. Деякі підприємці погодилися підтримати місто й випікати хліб з інгредієнтів, що надходять в гуманітарних вантажах.

Як розповідають у міській раді, у рамках однієї з домовленостей сьогодні,6 грудня, ресторан «Грузинська кухня» буде розвозити у визначені локації хліб, що був спечений із борошна, яке надійшло гуманітарною допомогою. Зокрема, хліб можна отримати у таких точках: вул. Московська, 30 (офіс Червоного Хреста), вул. Маяковського, 18, пров. Маяковського, 1 (школа №28), просп. Ушакова, 35А (торговий центр «Адмірал»), "пункт незламності" на площі Свободи.

Читайте також: росіяни підступно обстрілюють Херсон, б’ють по промислових базах і житловому сектору — Хлань

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні перебувати небезпечно через постійні обстріли з боку військ рф, тому жителям міста радять евакуюватися, люди виїжджають залізничним транспортом і автомобільним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-