На Херсонщині знайшли тіла диякона церкви євангелістів та його сина, яких викрали загарбники – ЗМІ

На Херсонщині знайшли тіла диякона церкви євангелістів та його сина, яких викрали загарбники – ЗМІ

Укрінформ
На Херсонщині, під Новою Каховкою, знайшли вбитими диякона місцевої церкви євангелістів та його сина, яких російські окупанти викрали 22 листопада.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на друзів убитих.

«В лісі під Новою Каховкою на лівобережній Херсонщині 26 листопада знайшли вбитими батька й сина, Анатолія і Олександра Прокопчуків. Незадовго до цього, 22 листопада, їх викрали російські військові. Анатолій був дияконом помісної Церкви християн віри євангельської», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що одразу ж після зникнення батька й сина рідні і друзі розмістили в соцмережах оголошення про їхній розшук. В ньому йшлося, що близько 19 години 22 листопада Анатолія і Олександра Прокопчуків, які працювали у своєму гаражі, російські військові вивезли у напрямку сусіднього села Райське на автівці їхнього друга – сріблястій Honda Odyssey. Що хотіли від Прокопчуків російські окупанти – невідомо.

«27 листопада їхні рідні нам повідомили, що Анатолія і Сашка напередодні знайшли розстріляними в лісі під містом. Машина зникла», – розповіли друзі вбитих.

Читайте також: Із часу деокупації росія вбила на території Херсонщини 32 цивільних

Анатолій Прокопчук, 1970 року народження, був батьком сімох дітей – доньки і шістьох синів, в тому числі одного неповнолітнього.

Його загиблому сину Олександру було 19 років.

Убитих поховають 29 листопада.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники на Херсонщині викрадають місцевих жителів, займаються мародерством, грабують підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-