На Чернігівщині повернулися до графіків відключень електрики «три через шість»

На Чернігівщині повернулися до графіків відключень електрики «три через шість»

Укрінформ
На Чернігівщині запроваджують жорсткий режим економії електроенергії - світло подаватиметься на три години, а зникатиме на шість годин.

Про це повідомляє АТ "Чернігівобленерго", передає Укрінформ.

«Чернігівобленерго» із 22 листопада вдалося залучити додаткову кількість споживачів у Чернігові та інших населених пунктах області до графіків відключень і повернутись до принципу «чотири через чотири» (у певної групи споживачів електроенергія відключається на чотири години і потім на такі ж чотири години група забезпечена безперебійним електропостачанням). Однак після вчорашньої атаки росіян цей графік не дозволяє нам забезпечити виконання усіх вказівок центральної диспетчерської служби НЕК «Укренерго». А тому ми вимушені знову повернутися до «посиленого» графіку обмеження споживання електричної енергії «три через шість», - йдеться у повідомленні. Зазначається, що за допомогою таких заходів енергетики сподіваються стабілізувати роботу енергосистеми України.

Читайте також: Без світла лишається 60% Києва, у першу чергу підключають критичну інфраструктуру - Кличко

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок масованої ракетної атаки рф 23 листопада пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури України, у регіонах відбуваються аварійні відключення, у багатьох населених пунктах електроенергії немає відучора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-